Ons team heet u van harte welkom

Bij Pragma Health omringen we ons graag met gelijkgestemde professionals en coaches. Graag stellen wij onze bijzondere Pragma Coaches aan u voor. Onze coaches zijn onderdeel van onze programma’s en kunnen ook afzonderlijk geboekt worden. Alle Pragma Coaches hebben gemeen dat zij tot de top behoren in hun discipline en een integrale visie hebben op lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Ella Grapperhaus

Professioneel kickbokser | Burn-out coach | Personal trainer

Kickboksen is mijn grote passie waar ik alles voor over heb. Ik sta zelf in de ring op professioneel niveau en ik gebruik mijn kennis en ervaringen als trainer.

Een mooiere sport dan kickboksen bestaat niet. Ik weet hoe het is om tot het uiterste te moeten gaan. Het maakt je sterker op alle vlakken. Hard werken om je doelen te realiseren is naar mijn mening het belangrijkste wat je kunt doen. Als trainer leer ik je in detail de technieken van deze sport. Ik heb je je conditie en kracht te verbeteren. Je zal sterker in het leven staan!

Ik geloof in de kracht van deze mooie sport. Ik geloof in de kracht van de basale uitingen van het schoppen en slaan die zo bevrijdend kunnen voelen! Kickboksen geeft vertrouwen en maakt je sterker op alle vlakken.

Als professioneel kickbokser en afgestudeerd toegepast psychologe met specialiteit Arbeid en Organisatie heb ik daarnaast de studie tot Burn-out coach afgerond. Ik heb jarenlang gewerkt binnen de human resources branche. Kennis over mijn sport, studie en werk voeg ik samen om me in te zetten voor de werkende mens. De werkende mens boeit mij en kickboksen is mijn passie waar ik alles voor over heb. Deze twee fascinaties gebruik ik als trainer.

Mensen zijn het mooist als ze zwoegen en strijden voor een doel. Daar wil ik mijn ervaring en tijd voor inzetten.

Reshma Gayadin-Bahadoer

Yoga docente | Welzijnscoach

Een ongeval op het werk heeft haar met beide benen op de grond gebracht. Tijdens haar herstel heeft ze het denken uitgeschakeld en is gaan voelen wat zij zelf nodig heeft. Ze stelde zichzelf de vraag, op welke duurzame manier ze een bijdrage kon leveren aan de maatschappij?

Ze besloot een opleiding te volgen tot yoga docente, docente Kinderyoga & Tieneryoga. Ook volgde ze een opleiding tot coach via het deugdenproject. Diverse cursussen op het gebied van het bevorderen van het welzijn volgden erna.

Reshma is nu yoga docente, geeft stoelyoga aan ouderen en geeft diverse workshops & sessies. Naast haar werk voor haar eigen praktijk, is Reshma een geliefde Pragma Coach.

Ook bij ons team?

Stuur ons een berichtje om in contact te komen.

info@pragma.nl